Lichtkoepels

Dakland is Nederland’s Lichtkoepel Specialist: Ontdek Ons Uitgebreide Assortiment

Welkom bij Dakland, dé specialist in lichtkoepels met het meest uitgebreide assortiment lichtkoepels in Nederland. Of je nu op zoek bent naar enkelwandige, dubbelwandige, driewandige of vierwandige lichtkoepels, bij Dakland heb je de vrijheid om jouw ideale lichtkoepel eenvoudig zelf samen te stellen.

Waarom kiezen voor Dakland? Onze lichtkoepels zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder acrylaat en polycarbonaat. Acrylaat is het meest gebruikte materiaal vanwege zijn uitstekende eigenschappen, maar voor wie extra stevigheid nodig heeft, is er polycarbonaat. Polycarbonaat staat bekend om zijn slagvastheid, wat betekent dat het bestand is tegen vallen, schokken en andere externe invloeden.

Naast materiaalkeuze, kun je ook kiezen tussen heldere en opaal lichtkoepels. Heldere lichtkoepels laten het maximale licht door en zijn volledig transparant. Aan de andere kant zorgt een opaalkleurige lichtkoepel voor gefilterd zonlicht en voorkomt het dat de lichtkoepel van beide zijden doorzichtig is.

Montage van een lichtkoepel is eenvoudig met Dakland. Voor de installatie heb je een PVC- of polyester opstand nodig, die in combinatie met een raamwerk kan worden gebruikt voor ventilatie of om het dak te betreden. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt, inclusief bevestigingsmateriaal en een voor gemonteerde PE band onder de koepel. Onze bevestigingsdoppen zijn inbraakwerend, waardoor je zeker kunt zijn van de veiligheid van je lichtkoepel.

Bij Dakland streven we naar de perfecte lichtkoepel voor elk project. Daarom bieden we zowel bolvormige als piramidevormige lichtkoepels. De piramidevormige lichtkoepels zijn bijzonder effectief in het verspreiden van natuurlijk daglicht en voegen een uniek designelement toe aan je ruimte.

Wil je meer weten? Ontdek ons ruime assortiment lichtkoepels in verschillende maten en uitvoeringen. Bij Dakland, jouw lichtkoepel specialist in Nederland, zijn we er om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw project. Neem contact met ons op voor advies op maat en professionele ondersteuning. Laat het licht binnen met Dakland!

×