Solatubes

Dakland: Uw Specialist in Solatube daglichtoplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare bron van natuurlijk daglicht in elke ruimte? Dan bent u bij Dakland aan het juiste adres! Wij leveren hoogwaardige Solatube daglichtoplossingen, hét bekendste en meest gerenommeerde merk in de markt. Met het Solatube daglichtsysteem kunt u moeiteloos elke ruimte voorzien van helder daglicht, en dit alles dankzij de geavanceerde technologie met een sterk reflecterende binnenzijde.

Waarom Solatube?
Natuurlijk licht heeft een bewezen positieve invloed op onze gezondheid, ons biologische ritme en humeur. Bovendien laat het ruimtes groter en vriendelijker lijken. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, werkruimte thuis, kantoor, of school, goede verlichting in combinatie met voldoende daglicht is altijd essentieel. Als u op zoek bent naar extra daglicht in een donkere ruimte, maar geen ramen wilt of kunt plaatsen, is de Solatube de perfecte oplossing. Deze buizen passen in elke gewenste ruimte en veranderen donkere kamers in een plek vol natuurlijk daglicht. Of u nu bezig bent met renovatie of nieuwbouw, Solatube kan in elke situatie worden geïnstalleerd.

Hoe werkt het?
Het Solatube daglichtsysteem vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert dit daglicht via een zeer reflecterende buis. Een plafondplaat naar keuze verspreidt vervolgens aangenaam daglicht in de gewenste ruimte. Het resultaat is een ruimte die baadt in natuurlijk licht.

Verschillende type Solatubes
Om ervoor te zorgen dat er een Solatube is voor iedere ruimte, zijn er verschillende type Solatubes leverbaar: Ø 25 cm (160 DS), Ø 35 cm (290 DS), en Ø 53 cm (330 DS en 750 DS). De geschikte diameter is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste lichtresultaat.

Daglichtadvies op maat
De professionals van Dakland kunnen u (dag)lichtadvies op maat geven.

Hoge lichtopbrengst en goede isolatiewaardes
De hoogwaardige Solatube lichtkoepel zorgt bij lage zonnestand voor een aanzienlijk sterkere lichtopbrengst, terwijl bij hoge zonnestand overbelichting wordt voorkomen. Hierdoor heeft u een egalere lichtspreiding gedurende de dag.

De goede afdichting van de Solatube daglichtsystemen zorgt voor zeer hoge isolatiewaardes. Dit resulteert in minder warmteverlies in de winter en minder warmtetoename in de zomer.

Kies voor Dakland en ontdek de voordelen van Solatube daglichtoplossingen. Laat natuurlijk licht binnenstromen in elke ruimte, verbeter uw gezondheid en creëer een aangename, ruimtelijke sfeer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt advies voor uw project. Dakland is uw betrouwbare partner voor Solatube daglichtsystemen in Nederland.

×