Zonnepanelen

Dakland, uw betrouwbare partner voor zonnepanelen is specialist in duurzame energieopwekking en biedt een scala aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar losse zonnepanelen, complete doe-het-zelf pakketten, of professionele installatie, wij hebben alles wat u nodig heeft. Bij Dakland begrijpen we de waarde van hoogwaardige zonnepanelen en streven ernaar u de beste oplossingen te bieden.

Dakland biedt complete pakketten voor zowel platte als hellende daken aan.

Onze zonnepanelen sets zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om een uitstekende energie-opbrengst te garanderen. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en hebben ze een lange levensduur, waardoor u jarenlang kunt genieten van de voordelen van zonne-energie. Met onze zonnepanelen sets kunt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst.

Btw op Zonnepanelen Afgeschaft vanaf 2023
Goed nieuws voor particuliere huiseigenaren! Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen afgeschaft. Het tarief is verlaagd van 21% naar 0%, wat betekent dat u geen btw meer hoeft terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit geldt voor zonnepanelen die worden geïnstalleerd op woningen en bijgebouwen, zoals schuren. Dakland biedt diverse zonnepanelen pakketten, geschikt voor platte en hellende daken, om aan al uw behoeften te voldoen.

Optimaliseer uw Zonnepanelen opstelling
Bij de keuze van uw zonnepanelen opstelling is het belangrijk om te weten welke configuratie het beste bij uw situatie past. Een Zuid-opstelling genereert de hoogste jaarlijkse opbrengst en piekt rond het middaguur. Als u meer van uw opgewekte stroom wilt gebruiken, kan een Oost-West opstelling handiger zijn. Hoewel deze minder opbrengst heeft rond het middaguur, is de opbrengst beter gespreid over de dag, wat van pas komt als de salderingsregeling wordt afgebouwd.

Financieel Aantrekkelijke Investering
Investeren in zonnepanelen is financieel zeer aantrekkelijk, dankzij de huidige lage paneelprijzen en de voordelen van de nog aanwezige salderingsregeling. Het is mogelijk om uw zonnepaneleninstallatie binnen 2-3 jaar terug te verdienen als u deze zelf installeert, en binnen 3-4 jaar als u voor professionele installatie kiest. Bovendien blijft de salderingsregeling in ieder geval tot en met 2024 ongewijzigd. Er is een voorstel om de regeling geleidelijk af te bouwen vanaf 2025, maar er zijn nog obstakels te overwinnen voordat dit wordt geïmplementeerd. En zelfs als de salderingsregeling wordt afgebouwd, blijft de aanschaf van zonnepanelen een zeer aantrekkelijke investering.

Kies vandaag nog voor zonnepanelen van Dakland en maak de overstap naar een groenere en voordeligere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen.

×